Nieuws

Reiki 1 certificaat behaald

Gisteren heb ik Reiki 1 afgesloten en mijn certificaat behaalt. Wat een leerzame en fijne cursus. Ik heb er zin in om ook deze nieuwe vorm van behandeling toe te gaan passen in mijn massage praktijk. Neem gerust contact op met me als je een behandeling wilt en vragen hebt. Via app, mail of telefonisch. 

Weer een nieuwe uitdaging

In februari ben ik begonnen met de cursus Reiki I, in een kleine groep zijn we een hele dag bezig geweest met weer een hele andere benadering van het mooie vak dat “massage” heet. Een hele andere benadering, ook voor jezelf als therapeut. Binnenkort de 2e dag en in mei volgt dan nog Reiki II. Binnenkort ga ik dit ook toevoegen aan mijn behandelingen, voor vragen kun je altijd mailen/appen of bellen.

Vakantie van 3 tot 23 juli

De komende 3 weken ben ik met vakantie, zodat ik u als ik terug ben weer met hernieuwde energie een fijne behandeling kan geven. Ik zie u graag vanaf 24 juli weer terug. 

Diploma voetreflextherapie afgerond

Yes, ook deze mooie cursus weer met goed resultaat afgerond. Veel geleerd tijdens de praktijkdag en nu ook het diploma binnen. Deze fijne behandeling kan in de maand juni (2022)voor 40,00 worden geboekt. Daarna wordt het tarief aangepast. 

Licentie sportmasseur weer verlengd

2 avonden bezig geweest met het mooie vak masseren, om zodoende de licentie tot sportmasseur weer te verlengen voor 4 jaar. Leerzaam en ook met een heel gezellige club mensen.

 Met dank aan https://www.massageopleidingapeldoorn.nl/contact/

ThoracaalLumbaal therapeut

Afgelopen zondag heb ik mijn diploma tot ThoracaalLumbaal therapeut behaald. U kunt bij mij terecht bij pijnklachten zoals hoofdpijn/migraine, frozen shoulder, diverse rugklachten waaronder hernia, knieklachten tot zelfs hielspoor, bij vastzittende si gewrichten, beenlengte verschil. Hierbij is de ThoracaalLumbaal therapie een geweldig hulpmiddel.

Diploma Atlas-Lumbaalmassage gehaald

27 september heb ik mijn diploma Atlas-Lumbaal massage gehaald bij BackBalance. Dit is weer een enorm mooie aanvulling waarmee ik veel mensen in korte tijd van hun klachten af kan helpen.

Diploma Massagetherapeut gehaald

Op 31 juli heb ik mijn examen gehaald bij massageopleiding Apeldoorn, en mag ik me officieel Massage Therapeut noemen.

Kennismakingsactie

Om kennis te maken met mijn praktijk heb ik tot het eind van het jaar een doorlopende welkomstactie. Als u een eerste afspraak maakt via de website krijgt u een korting van 25%. Bij korting kunt u dan als code welkom invoeren, waardoor de korting automatisch wordt toegepast.

Klik hier om een afspraak te boeken.

Praktijk gesloten ivm Corona

Op 31 maart heeft het Kabinet aanvullende maatregelen genomen aangaande de aanpak van het coronavirus:

Voor kappers, schoonheidsspecialisten en anderen, werkzaam in zogenaamde contactberoepen op het gebied van uiterlijke verzorging geldt tot 28 april dat zij helaas hun vak niet meer mogen uitoefenen. Voor bijvoorbeeld fysiotherapeuten geldt: werk zoveel mogelijk via beeldbellen. Om deze reden is mijn praktijk tot 28 april gesloten.

Open Nederlandse Master Kampioenschappen zwemmen in Rotterdam

Van donderdag 23 januari tot en met zondag 26 januari 2020 organiseerde zwemvereniging Feijenoord Albion Zwemclub de Open Nederlandse Master Kampioenschappen (ONMK). Tijdens dit evenement hebben Curtwin Urselita en Kimberley Landman (HealthCare Balance) en Miranda Keijl (Massage Praktijk Miranda Keijl) heerlijke massages gegeven aan zwemmers en vrijwilligers.

Nederlandse Masters Club Meet 2019 georganiseerd door Steenwijk ‘34

Als vervolg op de Klaverblad Zwemtocht hebben we met 2 masseurs (Eugene Hoen) tijdens de Nederlandse Masters Club Meet 2019 gemasseerd, en een deel van de opbrengst is hierbij weer ten goede gekomen aan het KWF. Als fanatiek zwemmer natuurlijk ontzettend leuk om te doen, en dan daarbij ook nog geld in te zamelen voor een goed doel.

Klaverblad Zwemtocht 2019

Van donderdag 22 augustus tot en met zondag 25 augustus werd door zwemclub Steenwijk ’34 de klaverblad zwemtocht georganiseerd. Hierbij werd in estafette vorm 200 km gezwommen om geld in te zamelen voor het KWF. Samen met andere enthousiaste masseurs/fysiotherapeuten hebben we bij toerbeurt de zwemmers gemasseerd. Een unieke ervaring om dit mee te maken, en al varend de zwemmers te masseren. En hierbij als vrijwilliger dit evenement te kunnen steunen.

In maart heb ik mijn Reiki 1 gehaald, om dit te vieren kun je hier mee kennismaken met 25% korting

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Contactgegevens

G. Lokkenstraat 20
8316 AE Marknesse

info@mpmk.nl
0645615809