Thoracaallumbaal massage

Er zijn veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, migraine, frozen shoulder, rug, heup, knie, enkel- en voetklachten. Blokkades die zijn ontstaan kunnen door de atlas-lumbaal massage worden weggenomen. 

Stoel Massage

Stoelmassage is een korte, ontspannende en effectieve drukpuntmassage aan rug nek schouders armen en handen.

Sport Massage

Een sportmassage is in de eerste plaats gericht om sporters weer fit te krijgen, maar kan ook ontspannend werken. Daarom kan het ook geschikt zijn voor niet sporters.

Ontspannings Massage

Er zijn meerdere mogelijkheden  voor een ontspanningsmassage; Aromatouch techniek, Breuss massage, Oosterse wellness-massage, Dorn methode

Voedings Advies

Als voedingsdeskundige kan ik je helpen met het uitzoeken van de juiste eetgewoontes en dergelijke.

voetreflextherapie

Voetreflextherapie

Voetreflextherapie is een alternatieve behandelmethode die wordt toegepast bij pijnklachten. Handen en voeten hebben reflexzones die in verbinding staan met alle organen, klieren, zenuwen, botten en weefsels. Reflexzone-therapie werkt holistisch, dat wil zeggen dat ze ervan uitgaat dat lichaam en geest van de mens één zijn.

Voetreflextherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. Door de voetreflexzones volgens een speciale techniek te masseren, wordt de doorbloeding van het lichaam bevorderd. Hierdoor kunnen zuurstof en voeding de weefsels bereiken en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Blokkades in de energiedoorstroming kunnen door deze massage worden opgeheven. Het wordt toegepast onder andere bij stress, vermoeidheid, slaapstoornissen, hoofdpijn, rugpijn, gewrichtsklachten, maag- en darmklachten, huidproblemen, ademhalingsklachten en bij vocht vasthouden.

Hoe werkt het

Door deze massage ontspannen je spieren, en hierbij gaat de aandacht helemaal naar je voeten, voetreflextherapie is een goede remedie tegen stress: de spanning glijdt van je af en dat geeft je lichaam de kans zich te herstellen. Je ontspant lichamelijk en geestelijk, en hierdoor kun je ook beter slapen.

Door een aanhoudende druk op een reflexgebied of drukpunt vermindert de pijn in het verstoorde reflexgebied. En daardoor kan de energie weer stromen. Massage zorgt ook voor een verbetering van het immuunsysteem.

Na een voetreflexmassage voelen je voeten lichter, warmer en soepeler. Dat komt omdat massage de doorbloeding stimuleert en afvalstoffen verwijdert. Volgens de principes van de reflextherapie gebeurt dit niet alleen in de voeten, maar ook in de rest van je lichaam. Je stofwisseling verbetert daardoor waardoor je er ook nog eens beter uit gaat zien. Plus dat door de verhoging van de geluk stofjes (zoals serotine en dopamine) je een beter humeur hebt.

Een voetreflex behandeling duurt ruim een uur, voorafgaand aan de massage krijg je een warm voetenbadje, waardoor je al lekker ontspannen bent. Mocht je ook willen dat ik de handen aandacht geef, dan duurt de behandeling een half uur langer.

Boek snel een behandeling

 

Bij een massage ontvangt elke nieuwe klant een korting van 10%.

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Contactgegevens

G. Lokkenstraat 20
8316 AE Marknesse

info@mpmk.nl
0645615809