Atlas-lumbaal massage/thoracaal-lumbaal therapie

Deze massage/therapie is ontwikkeld vanuit de Dorn-methode door Hans Boerhof van BackBalance Nederland en de Stichting AtlasMassage groep.

Er zijn veel aan de wervelkolom gerelateerde klachten zoals hoofdpijn, migraine, frozen shoulder, rug, heup, knie, enkel- en voetklachten. Blokkades die zijn ontstaan kunnen door de atlas-lumbaal massage worden weggenomen. Het is een zachte methode voor het hele lichaam waarbij de doorbloeding en het zelf genezend vermogen wordt gestimuleerd. Bij de eerste behandeling weet u al waar u aan toe bent. 

De Atlasmethode duurt 15 minuten.
Deze kan worden toegepast bij nek- en schouderklachten. Door bewegingen van de client zelf worden knelpunten op een natuurlijke wijze opgeheven en komt de doorbloeding weer op gang. Hierbij is het beter om 3 keer 15 minuten te behandelen dan 1 keer 45 minuten. Vaak komt een beknelling weer terug, en bij een 2e behandeling kan deze weer los worden gemaakt, en ook wat nog niet helemaal los was, komt hierbij dan los. 

De Atlas-lumbaalmethode duurt 30 minuten.
Naast de Atlasmethode worden hierbij rug- en rug-gerelateerde klachten behandelt. Op een zachte manier wordt het beenlengte verschil opgeheven, en het bekken op een natuurlijke wijze gecorrigeerd. Het SI gewricht is de verbinding tussen bekken en wervelkolom. Veel lage rugklachten (met uitstraling naar het been, moeilijk kunnen bukken, knie, enkel- en voetklachten kunnen te maken hebben met een vastzittend SI gewricht.

Door een korte massage vindt er een betere doorbloeding plaats. Ook hierbij geldt, dat je beter 3 maal 30 minuten dan 1 maal anderhalf uur kunt behandelen. 

Bij een massage ontvangt elke nieuwe klant een korting van 10%.

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Contactgegevens

G. Lokkenstraat 20
8316 AE Marknesse

info@mpmk.nl
0645615809

https://www.traditionrolex.com/22